Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Elefteria 3* este situat în zona Agia Marina de pe insula Creta, la doar 8 km de faimosul oras Chania. Fiind construit pe un deal, oaspeții se pot bucura de priveliști fascinante și de vacanțe liniștite. Hotelul are 66 de camere repartizate în trei clădiri. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, muzică, telefon, TV, frigider, A / C, seifuri. De asemenea, toate camerele au balcon sau terasă cu vedere spre mare sau grădinile care înconjoară hotelul.

Localizare

Hotelul Elefteria 3* se află în zona Agia Marina la doar 850 metri de o plajă cu nisip, oaspeților fiindu-le asigurat transportul în mod gratuit până la aceasta. Aeroportul din Chania este la o distanță de 28 km.

Facilitati hotel

Hotelul are 83 camere dispuse în 3 clădiri înconjurate de grădini superbe. Hotelul pune la dispoziția oaspeților o piscină în aer liber cu o vedere impresionantă către Marea Mediteraneană, zonă lobby cu spațiu pentru internet, magazin de suveniruri, restaurant, snack bar, masă de biliard, sală de fitness, saună, teren de joacă pentru copii, conexiune Wi-fi gratuită în spatiile publice, parcare gratuită lângă fiecare clădire.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului Elefteria 3* au balcon sau terasă proprie cu vedere către grădini, baie privată cu uscător de păr, muzica, telefon, TV, frigider, aer condiționat, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.