Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul construit în stil tradițional cretan. Este situat in Gournes. Hotelul oferă nu numai ospitalitate și căldură cretană, ci și o calitate foarte bună a serviciilor, putând oferi oamenilor care caută liniște și seninătate o experiență unică.

Localizare

Hotelul este situat la doar câțiva metri de centrul statiunii Gournes, unde se găsesc cafenele, baruri, taverne, restaurante și magazine, la 10 min de mers cu masina de Hersonissos si la 15 km de aeroportul din Heraklion. Distanta fata de plaja 800m.

Facilitati hotel

Erato Hotel pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, camera tv, terasa, seif (contra cost 18 euro/saptamana), piscina cu sezlonguri si umbrelute, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, inchiriere masini si biciclete, internet.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer conditionat (contra cost), telefon, radio, tv satelit (contra cost), frigider (contra cost ), baie cu uscator de par, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.