Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Signature 1 Hotel Barsha Heights Tecom


Descriere

Noul hotel emblematic de 4 stele, Somewhere Tecom, este situat în inima zonei Barsha Heights și are un design modern și relaxat care susține conceptul de simplitate și ambianța caldă și primitoare.

Localizare:

Centrul comercial Ibn Battuta Mall se află la 8 km de Hotelul Somewhere Tecom, iar centrul comercial Galleria Shopping Mall este la 14 km de proprietate. Aeroportul Al Maktoum (DWC) se află la 40 km de hotel, iar Aeroportul Internațional din Dubai este la 30 km. Este pusă la dispoziție o parcare privată gratuită.

Facilitati hotel:

Pe acoperiș se află o piscină, un centru de fitness complet utilat și un centru de wellness și spa, ideale pentru întinerire și relaxare.Facilitățile moderne conferă spațiului, care include zone de luat masa, un bar și o sală de conferințe un aspect inovator.

Facilitati camera:

Fiecare dintre cele 301 camere include o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și birou. Camerele au, de asemenea, un minibar și un ceainic electric cu ceai sau cafea din partea casei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Exotic