Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Tsilivi Beach Hotel Zakynthos se află in Tsilivi, la 100 de metri de plaja Tsilivi, și are restaurant, piscină sezonieră in aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Există diverse facilități, printre care un bar, un lounge comun și o grădină. Cazarea are recepție deschisă non-stop, un club pentru copii și schimb valutar.

Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, birou, ceainic, frigider, seif, TV cu ecran plat, baie privată cu duș și balcon. Fiecare cameră de la Tsilivi Beach Hotel Zakynthos este prevăzută cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții cazării pot lua un mic dejun continental.

Tsilivi Beach Hotel Zakynthos include un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și darts și au la dispoziție servicii de inchiriere de mașini și biciclete.

Printre punctele de interes populare din apropiere de Tsilivi Beach Hotel Zakynthos se numără Plaja Planos, plaja Bouka și parcul acvatic Tsilivi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dionysios Solomos din Zakynthos, situat la 7 km de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie