Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Franta

Durata: 1 zi, fara cazare

Va invitam intr-o calatorie ce deschide noi orizonturi ale cunoasterii. Va fi o experienta altfel, o excursie memorabila al carei itinerariu complex include locuri si monumente inscrise in patrimoniul mondial UNESCO (sate, temple, pagode si palate), arhitectura moderna si traditionala, mall-uri de lux si piete de peste zgomotoase, peisaje naturale incantatoare, specialitati gastronomice delicioase, obiceiuri si traditii interesante, o istorie lunga si fascinanta si un prezent dinamic.

SERVICII  INCLUSE:
transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Seul - Bucuresti (escale Paris), compania Air France;
7 nopti cazare in Coreea de Sud cu demipensiune (7 mic dejun si 6 dejunuri cu specific local si 1 cina) in hoteluri de 4*: 4 nopti in Seul, 1 noapte in Daegu, 1 noapte in Gyeongju si 1 noapte in Busan;
transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei conform programului;
tururile si excursiile mentionate in program: turul orasului Seul (intrari incluse: Palatul regal Gyeongbokgung, Muzeul National de Folclor al Coreei, turnul N Seoul Tower si Muzeul National al Coreei), turul satului Hahoe (intrare inclusa la Muzeul de Masti Hahoe), tur in Daegu, tur in Gyeongju (intrari incluse: Parcul tumulilor, Muzeul National Gyeongju, Observatorul Cheomseongdae, Grota Seokguram si templul Bulguksa), turul orasului Busan (intrare inclusa in Turnul Busan) si vizita Zonei demilitarizate (DMZ, intrari incluse la: Observatorul Dora, cel de-al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, Parcul Imjingak, Muzeul DMZ, Statia de Tren Dorasan);
ghizi locali vorbitori de limba engleza;
intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
insotitor roman de grup pe toata durata calatoriei.

NU SUNT INCLUSE:
taxele de aeroport pentru zborurile internationale (obligatorii): 375 EURO/persoana (pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu circa 2 saptamani inaintea plecarii);
bacsisurile pentru soferi si ghizi locali, se  practica in zona (aproximativ 30 USD/persoana - se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in Coreea de Sud);
bauturi la mese;
excursiile optionale;
asigurarea medicala (recomandata) si asigurarea storno; polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
orice alte servicii care nu sunt mentionate in program.

GRUP MINIM:  25 PERSOANE
Pentru un grup de 24-20 persoane, tariful se majoreaza cu 75 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

VIZA:
Cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare in Republica Coreea pentru calatorii in scop de turism. Pentru aceasta calatorie este necesar pasaportul valabil minim 6 luni de la data returului.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) - COMPANIA AIR FRANCE & AIR FRANCE:
03.11: Bucuresti 07:05 - Paris 09:15 / 13:30 - Seul 08:20 (04.11)
11.11: Seul 10:10 - Paris 14:15 / 19:10 - Bucuresti 23:00

TRANSFERURI DIN PROVINCIE:
15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

CONDITII FINANCIARE
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 21 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 21 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 91 zile - 46 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 31 zile inaintea plecarii;
70% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 15 zile inaintea plecarii; 
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 14 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
 
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 01.10.2016

OBSERVATII:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, copie xerox pasaport. Copiii au nevoie de pasaport individual.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Coreea de Sud & Turcia conform standardelor proprii; mesele incluse in pret au specific local;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul circuitului.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana).
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, seif); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia tour-operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
Oferta a fost  calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna aprilie 2016; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Destinatie: Franta

Durata: 1 zi, fara cazare

Va invitam intr-o calatorie ce deschide noi orizonturi ale cunoasterii. Va fi o experienta altfel, o excursie memorabila al carei itinerariu complex include locuri si monumente inscrise in patrimoniul mondial UNESCO (sate, temple, pagode si palate), arhitectura moderna si traditionala, mall-uri de lux si piete de peste zgomotoase, peisaje naturale incantatoare, specialitati gastronomice delicioase, obiceiuri si traditii interesante, o istorie lunga si fascinanta si un prezent dinamic.

SERVICII  INCLUSE:
transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Seul - Bucuresti (escale Paris), compania Air France;
7 nopti cazare in Coreea de Sud cu demipensiune (7 mic dejun si 6 dejunuri cu specific local si 1 cina) in hoteluri de 4*: 4 nopti in Seul, 1 noapte in Daegu, 1 noapte in Gyeongju si 1 noapte in Busan;
transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei conform programului;
tururile si excursiile mentionate in program: turul orasului Seul (intrari incluse: Palatul regal Gyeongbokgung, Muzeul National de Folclor al Coreei, turnul N Seoul Tower si Muzeul National al Coreei), turul satului Hahoe (intrare inclusa la Muzeul de Masti Hahoe), tur in Daegu, tur in Gyeongju (intrari incluse: Parcul tumulilor, Muzeul National Gyeongju, Observatorul Cheomseongdae, Grota Seokguram si templul Bulguksa), turul orasului Busan (intrare inclusa in Turnul Busan) si vizita Zonei demilitarizate (DMZ, intrari incluse la: Observatorul Dora, cel de-al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, Parcul Imjingak, Muzeul DMZ, Statia de Tren Dorasan);
ghizi locali vorbitori de limba engleza;
intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
insotitor roman de grup pe toata durata calatoriei.

NU SUNT INCLUSE:
taxele de aeroport pentru zborurile internationale (obligatorii): 375 EURO/persoana (pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu circa 2 saptamani inaintea plecarii);
bacsisurile pentru soferi si ghizi locali, se  practica in zona (aproximativ 30 USD/persoana - se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in Coreea de Sud);
bauturi la mese;
excursiile optionale;
asigurarea medicala (recomandata) si asigurarea storno; polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
orice alte servicii care nu sunt mentionate in program.

GRUP MINIM:  25 PERSOANE
Pentru un grup de 24-20 persoane, tariful se majoreaza cu 75 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

VIZA:
Cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare in Republica Coreea pentru calatorii in scop de turism. Pentru aceasta calatorie este necesar pasaportul valabil minim 6 luni de la data returului.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) - COMPANIA AIR FRANCE & AIR FRANCE:
03.11: Bucuresti 07:05 - Paris 09:15 / 13:30 - Seul 08:20 (04.11)
11.11: Seul 10:10 - Paris 14:15 / 19:10 - Bucuresti 23:00

TRANSFERURI DIN PROVINCIE:
15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

CONDITII FINANCIARE
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 21 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 21 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 91 zile - 46 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 31 zile inaintea plecarii;
70% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 15 zile inaintea plecarii; 
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 14 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
 
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 01.10.2016

OBSERVATII:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, copie xerox pasaport. Copiii au nevoie de pasaport individual.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Coreea de Sud & Turcia conform standardelor proprii; mesele incluse in pret au specific local;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul circuitului.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana).
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, seif); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia tour-operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
Oferta a fost  calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna aprilie 2016; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Itinerariu

Ziua 1

BUCURESTI - PARIS
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 05:00. Plecare spre Paris cu compania Air France la ora 07:05. Sosire in Paris la ora 09:15. Plecare spre Seul la ora 13:30.

Ziua 2

PARIS - SEUL
Aterizare pe Aeroportul International Incheon (Seul) la ora locala 08:20 si transfer la hotel Riviera 4* (sau similar). Pe parcursul transferului, care va dura aproximativ o ora, vom avea ocazia sa admiram unele dintre cladirile din Manhattan-ul din Seul, precum si cateva din numeroasele poduri ale orasului. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Seara, cina de bun venit pe vasul de croaziera, pe Raul Han. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) in Seul.

Ziua 3

SEUL
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata turului orasului Seul. Printre cele mai importante obiective turistice pe care le vom vizita se numara: Muzeul National al Coreei unde vom descoperi cele mai frumoase comori ale tarii precum bijuterii din timpul dinastiei Silla, artefacte rare, colectii pretioase de picturi si ceramica, si cartierul Bukchon cu renumitele hanok-uri - constructii traditionale cu un aer aristocrat. Vom servi pranzul intr-un restaurant traditional cu specialitati locale. Pentru a admira panorama intregului oras, vom urca in turnul N Seoul Tower situat pe Muntele Namsan. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) in Seul.

Ziua 4

SEUL - ANDONG - DAEGU (~350 km, ~ 5 ore)
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Andong pentru a vizita satul traditional Hahoe (UNESCO) si Muzeul de Masti Hahoe. Satul, intemeiat de membrii clanului Pungsan Ryu in urma cu peste 600 de ani, este inca locuit de descendentii acestora. Localizarea este ideala, satul fiind inconjurat de munti, raul Nakdonggang si o frumoasa padure de pini. Ne vom plimba prin satul Hahoe, comoara din Andong, pentru a admira frumoasele case nobiliare, totemurile ce strajuiesc satul, dar si pentru a-i observa pe iscusitii artizani locali practicand diverse mestesuguri. Vom servi pranzul intr-un restaurant traditional cu specialitati locale. Cazare la hotel Daegu Grand 4* (sau similar) in Daegu.

Ziua 5

DAEGU - GYEONGJU (~ 75 km, ~ 1,5 ore)
Mic dejun. Dimineata vom face un tur in Daegu pentru a ne bucura de o experienta culturala deosebita. Vom avea ocazia sa admiram costume traditionale, sa aflam mai multe despre obiceiurile locale si sa asistam la ceremonia ceaiului. Apoi, vom pleca spre Gyeongju, vechea capitala a dinastiei Silla (57 i.Hr. - 935 d.Hr), dinastia care a condus la unificarea Peninsulei Coreene pentru prima data in istorie (668 d.Hr.). Vom servi pranzul intr-un restaurant local. Dupa pranz, vom vizita cele mai importante obiective turistice din Gyeongju: Parcul tumulilor, trei situri cu morminte regale ce au forma domurilor, Muzeul National Gyeongju si Observatorul Cheomseongdae. Zona a fost declarata Patrimoniu UNESCO intrucat contine multe vestigii remarcabile care dateaza in principal din perioada dintre secolele VII si X: pagode, statui, temple, palate, morminte regale, precum si alte artefacte culturale ramase din perioada regatului Silla. Cazare la hotel Hyundai 4* (sau similar) in Gyeongju

Ziua 6

GYENNGJU - BUSAN (~ 85 km, ~ 1,5 ore)
Mic dejun. Dimineata vom continua vizitele in aceasta zona cu Grota Seokguram si templul Bulguksa (UNESCO) situate pe Muntele Toham, la sud de Gyeongju. Apoi, vom pleca la Busan, al doilea oras ca marime din Coreea de Sud si principalul port al tarii. Dupa ce vom servi pranzul intr-un restaurant local, vom face un tur panoramic de oras. Pe parcursul turului vom avea ocazia sa admiram cateva dintre reperele orasului: Sala de conferinte APEC (Cooperarea Economica Asia - Pacific), podul Gwangan si plaja Haeundae - cea mai faimoasa plaja cu nisip alb din tara. Cazare la hotel Crown Harbor 4* (sau similar) in Busan.

Ziua 7

BUSAN - SEUL (~350 km, ~ 5 ore)
Mic dejun. Dimineata, vom vizita Piata de peste Jagalchi din Busan. Este cea mai mare piata de peste din Coreea de Sud. Atrage deopotriva localnici si turisti veniti din intreaga lume pentru a cumpara, gusta sau doar privi sutele de feluri de peste si alte vietuitoare marine care se comercializeaza aici. Apoi, vom vizita Turnul Busan situat in Parcul Yongdusan, care ofera o priveliste spectaculoasa asupra vechiului port. Dupa ce vom servi pranzul intr-un restaurant local, ne vom intoarce in Seul. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) in Seul.

Ziua 8

SEUL
Mic dejun. Astazi, vom vizita DMZ sau Zona demilitarizata dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, stabilita in anul 1953, odata cu incheierea razboiului din Coreea. Ne vom opri mai intai la Observatorul Dora de unde vom putea privi atat spre zona demilitarizata, cat si spre Coreea de Nord. Apoi, vom calatori cu un tren de dimensiuni reduse prin cel de-al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, construit de nord-coreeni cu intentia de a invada pe ascuns Coreea de Sud. Vom afla mai multe detalii despre conflictele sangeroase dintre cele 2 tari, in cadrul expozitiei de aici. La intoarcerea in Seul, vom vizita Palatul regal Gyeongbokgung - cel mai mare palat din Seul, ce contine mai multe cladiri regale traditionale, porti de piatra impunatoare si curti interioare elegante, unde vom asista si la impresionanta ceremonie de schimbare a garzii si Muzeul National de Folclor al Coreei. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) in Seul.

Ziua 9

SEUL - PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul Incheon. Imbarcare pe cursa Seul - Paris, compania Air France, cu decolare la ora locala 10:10; sosire in Paris la ora 14:15. Decolare spre Bucuresti la ora 19:10. Sosire in Otopeni la ora 23:00.

Ziua 1

BUCURESTI - PARIS
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 05:00. Plecare spre Paris cu compania Air France la ora 07:05. Sosire in Paris la ora 09:15. Plecare spre Seul la ora 13:30.

Ziua 2

PARIS - SEUL
Aterizare pe Aeroportul International Incheon (Seul) la ora locala 08:20 si transfer la hotel Riviera 4* (sau similar). Pe parcursul transferului, care va dura aproximativ o ora, vom avea ocazia sa admiram unele dintre cladirile din Manhattan-ul din Seul, precum si cateva din numeroasele poduri ale orasului. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Seara, cina de bun venit pe vasul de croaziera, pe Raul Han. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) in Seul.

Ziua 3

SEUL
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata turului orasului Seul. Printre cele mai importante obiective turistice pe care le vom vizita se numara: Muzeul National al Coreei unde vom descoperi cele mai frumoase comori ale tarii precum bijuterii din timpul dinastiei Silla, artefacte rare, colectii pretioase de picturi si ceramica, si cartierul Bukchon cu renumitele hanok-uri - constructii traditionale cu un aer aristocrat. Vom servi pranzul intr-un restaurant traditional cu specialitati locale. Pentru a admira panorama intregului oras, vom urca in turnul N Seoul Tower situat pe Muntele Namsan. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) in Seul.

Ziua 4

SEUL - ANDONG - DAEGU (~350 km, ~ 5 ore)
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Andong pentru a vizita satul traditional Hahoe (UNESCO) si Muzeul de Masti Hahoe. Satul, intemeiat de membrii clanului Pungsan Ryu in urma cu peste 600 de ani, este inca locuit de descendentii acestora. Localizarea este ideala, satul fiind inconjurat de munti, raul Nakdonggang si o frumoasa padure de pini. Ne vom plimba prin satul Hahoe, comoara din Andong, pentru a admira frumoasele case nobiliare, totemurile ce strajuiesc satul, dar si pentru a-i observa pe iscusitii artizani locali practicand diverse mestesuguri. Vom servi pranzul intr-un restaurant traditional cu specialitati locale. Cazare la hotel Daegu Grand 4* (sau similar) in Daegu.

Ziua 5

DAEGU - GYEONGJU (~ 75 km, ~ 1,5 ore)
Mic dejun. Dimineata vom face un tur in Daegu pentru a ne bucura de o experienta culturala deosebita. Vom avea ocazia sa admiram costume traditionale, sa aflam mai multe despre obiceiurile locale si sa asistam la ceremonia ceaiului. Apoi, vom pleca spre Gyeongju, vechea capitala a dinastiei Silla (57 i.Hr. - 935 d.Hr), dinastia care a condus la unificarea Peninsulei Coreene pentru prima data in istorie (668 d.Hr.). Vom servi pranzul intr-un restaurant local. Dupa pranz, vom vizita cele mai importante obiective turistice din Gyeongju: Parcul tumulilor, trei situri cu morminte regale ce au forma domurilor, Muzeul National Gyeongju si Observatorul Cheomseongdae. Zona a fost declarata Patrimoniu UNESCO intrucat contine multe vestigii remarcabile care dateaza in principal din perioada dintre secolele VII si X: pagode, statui, temple, palate, morminte regale, precum si alte artefacte culturale ramase din perioada regatului Silla. Cazare la hotel Hyundai 4* (sau similar) in Gyeongju

Ziua 6

GYENNGJU - BUSAN (~ 85 km, ~ 1,5 ore)
Mic dejun. Dimineata vom continua vizitele in aceasta zona cu Grota Seokguram si templul Bulguksa (UNESCO) situate pe Muntele Toham, la sud de Gyeongju. Apoi, vom pleca la Busan, al doilea oras ca marime din Coreea de Sud si principalul port al tarii. Dupa ce vom servi pranzul intr-un restaurant local, vom face un tur panoramic de oras. Pe parcursul turului vom avea ocazia sa admiram cateva dintre reperele orasului: Sala de conferinte APEC (Cooperarea Economica Asia - Pacific), podul Gwangan si plaja Haeundae - cea mai faimoasa plaja cu nisip alb din tara. Cazare la hotel Crown Harbor 4* (sau similar) in Busan.

Ziua 7

BUSAN - SEUL (~350 km, ~ 5 ore)
Mic dejun. Dimineata, vom vizita Piata de peste Jagalchi din Busan. Este cea mai mare piata de peste din Coreea de Sud. Atrage deopotriva localnici si turisti veniti din intreaga lume pentru a cumpara, gusta sau doar privi sutele de feluri de peste si alte vietuitoare marine care se comercializeaza aici. Apoi, vom vizita Turnul Busan situat in Parcul Yongdusan, care ofera o priveliste spectaculoasa asupra vechiului port. Dupa ce vom servi pranzul intr-un restaurant local, ne vom intoarce in Seul. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) in Seul.

Ziua 8

SEUL
Mic dejun. Astazi, vom vizita DMZ sau Zona demilitarizata dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, stabilita in anul 1953, odata cu incheierea razboiului din Coreea. Ne vom opri mai intai la Observatorul Dora de unde vom putea privi atat spre zona demilitarizata, cat si spre Coreea de Nord. Apoi, vom calatori cu un tren de dimensiuni reduse prin cel de-al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, construit de nord-coreeni cu intentia de a invada pe ascuns Coreea de Sud. Vom afla mai multe detalii despre conflictele sangeroase dintre cele 2 tari, in cadrul expozitiei de aici. La intoarcerea in Seul, vom vizita Palatul regal Gyeongbokgung - cel mai mare palat din Seul, ce contine mai multe cladiri regale traditionale, porti de piatra impunatoare si curti interioare elegante, unde vom asista si la impresionanta ceremonie de schimbare a garzii si Muzeul National de Folclor al Coreei. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) in Seul.

Ziua 9

SEUL - PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul Incheon. Imbarcare pe cursa Seul - Paris, compania Air France, cu decolare la ora locala 10:10; sosire in Paris la ora 14:15. Decolare spre Bucuresti la ora 19:10. Sosire in Otopeni la ora 23:00.